Бурдо Алла Констянтинівна

БурдоЗакінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова, 1997 р., спеціальність – технологія консервування

Захищена кандидатська дисертація за спеціальністю 05.18.13 – технологія консервованих продуктів,  на тему ««Розробка технології стабілізованого бурякового кріоконцентрату» 2000 р. Керівник д.т.н., проф. Тележенко Л.М.

Викладає дисципліни: Загальні технології харчової промисловості; Теоретичні основи харчових технологій; Основи конструювання нових харчових продуктів.

Організаційна робота на кафедрі – розподіл навантаження між викладачами кафедри ТРіОХ.

Cфера наукових інтересів пов̓ язана з розробкою технології виробництва концентрованих екстрактів та інших БАД з рослинної сировини.

Опубліковано більше 50 наукових та науково-методичних праць.

Реклама