Капчан Владислав Ігорович

viber image

В 2015 році закінчив Одеську національну академію харчових технологій за спеціальністю 05.18.16 — «Технології харчових продуктів оздоровчого та лікувально-профілактичного призначення», диплом магістра з відзнакою.

Викладає дисципліни: Технології продуктів ресторанного господарства, ОВП оздоровчого харчування, нутриціологія, санаторно-курортне та дієтичне харчування, етнічні кухні, культура харчування.

Організаційна робота на кафедрі: Відповідальний за роботу обладнання в комп’ютерному класі. Моніторинг наукометричних баз. Кураторство.

Наукові інтереси: Розвиток харчової індустрії. Пошук нових трендів в галузі харчових продуктів. Дослідження процесу мікропартикуляції, його оптимізація.

3 патенти та публікації (статті, тези)

mfgrover@yandex.ru

Реклама