Салавеліс Алла Дмитрівна

Закінчила Одеський технологічний інститут харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова, 1983 р., спеціальність – «Технологія хліба, кондитерських, макаронних і харчо концентратів», кваліфікація –інженер-технолог.

Кандидат технічних наук. Cпеціальність 05.18.01 – «Технологія хлібопекарних, кондитерських, макаронних виробництв та харчо концентратів». Доцент кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування.

Тема дисертації– «Разработка технологий диетического желейного мармелада с использованием пищевых волокон и белкового обогатителя»

Дисципліни: Технологія продукції дієтичного призначення ; Технологія лікувально-профілактичного харчування ; Стандартизація, метрологія та сертифікація, управління якістю ,Технологія продукції лікувального призначення в умовах порушення екології ,Керівництво дипломним проектом, Керівництво кваліфікаційною роботою.

Сфера наукових інтересів: розробка технологій виробів та страв оздоровчого, лікувального, профілактичного та функціонального призначення .

Реклама