Перейти к содержимому
Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування (ТРіОХ)
Одеський національний технологічний університет
Меню
Головна
Про нас
Історія кафедри
Завідувач кафедри
Міжнародні зв`язки
Наш колектив
Професорсько-викладацький склад
Атанасова Віта Вікторівна
Біленька Ірина Ремівна
Бурдо Алла Костянтинівна
Голінська Яна Андріївна
Дзюба Надія Анатоліївна
Жмудь Альона Вікторівна
Калугіна Ірина Михайлівна
Кашкано Мар’яна Анатоліївна
Козонова Юлія Олександрівна
Колесніченко Світлана Леонтіївна
Лазаренко Наталя Анатоліївна
Нападовська Марина Сергіївна
Салавеліс Алла Дмитрівна
Учбово-допоміжний персонал
Положення та номенклатура кафедри
Кращі випускники
Успішні випускники
Історії успіху випускників
Здобувачу
Освітні програми
Каталоги вибіркових дисциплін за освітніми програмами
Графік консультацій
Дипломне проектування
Документація з роботи Екзаменаційної комісії із захисту дипломних проектів та кваліфікаційних робіт магістрів
Анотації дипломних проектів та кваліфікаційних робіт магістрів
Звіти екзаменаційної комісії
Освітні компоненти
1 курс
Спеціальні технології харчових продуктів
Промисловий інжиніринг
2 курс
Загальні технології харчових виробництв
Основи наукових досліджень
Теоретичні основи харчових технологій
Культура харчування
Технологія харчування та ресторанного сервісу
3 курс
Етнічні кухні
Загальні технології харчових виробництв
Методи контролю якості продукції в галузі
Стандартизація, метрологія, сертифікація
Технологія продукції ресторанного господарства
Технологія продуктів для дієтичного та санаторно-курортного харчування
Технологія оздоровчих продуктів для дитячого та геродієтичного харчування
Основи автоматизованого проектування
4 курс
Дипломне проектування
Експертиза харчової продукції у закладах ресторанного господарства
Контроль якості, безпека та екологія в галузі
Науково-дослідна робота студентів
Науково-практичні основи виробництва харчової продукції оздоровчої дії
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства з КР
Проектування підприемств галузі
Технологія продуктів дієтичного харчування
Технологія функціональних харчових продуктів
Магістри
Дипломне проектування
Методика викладання у закладах вищої освіти
Методологія наукових досліджень
Технологічний інжинірінг
Управління якістю продукції у галузі
Інноваційні технології галузі
Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування з КП
Силабуси
Бакалаври
Магістри
Доктор філософії (PHD)
Практична підготовка
Працевлаштування
Корисні посилання
Абітурієнту
Умови вступу 2022
Майстер-класи
Наука
Наукові напрямки
Нагороди студентів
Студентський науковий гурток
Публікації
Підручники
Дисертації
Монографії
Патенти
Наші новини
Для керівників закладів ресторанного господарства
Контакти
Фото галерея
16997741_1460557860682530_6472298011608673789_n
Нравится
Загрузка...
Оставьте комментарий
Отменить ответ
Δ
Политика конфиденциальности и использования файлов сookie: Этот сайт использует файлы cookie. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь с их использованием.
Дополнительную информацию, в том числе об управлении файлами cookie, можно найти здесь:
Политика использования файлов cookie
Подписаться
Подписано
Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування (ТРіОХ)
Подписаться
Уже есть учётная запись WordPress.com?
Войдите в систему.
Кафедра технології ресторанного і оздоровчого харчування (ТРіОХ)
Настроить
Подписаться
Подписано
Регистрация
Войти
Копировать ссылку
Сообщить об этом содержимом
View post in Reader
Управление подписками
Свернуть эту панель
%d